Aanhangers direct
op voorraad
Open op afspraak
Tel: 0622198600
Wij maken voor u
de beste prijs
Maatwerk
oplossingen

Gebruikte aanhangwagens

Eduard P3 Geremde plateauwagen
Eduard P3 Geremde plateauwagen
Bouwjaar: 2022
Leeg gewicht: 252 kg
€ 1875,00 excl. BTW
Gebruikte aanhangwagens
 

Gebruikte aanhanger kopen


Net als onze voorraad nieuwe aanhangwagens, bestaat ook onze voorraad gebruikte aanhangwagens uit diverse modellen zoals plateauwagens, gesloten aanhangwagens, machine transporters, kippers en autoambulance’s . Een gebruikte aanhangwagen aanschaffen biedt vaak een flinke besparing in de kosten maar dat moet natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit. Veiligheid op de belangrijkste punten en natuurlijk voldoen aan de wettelijke eisen is bij Van Schijndel Aanhangwagens een vanzelfsprekendheid. Bij onze inkoop staat kwaliteit dan ook voorop.
 

Gebuikte plateauwagens, gesloten aanhangers of autoambulances

In ons aanbod van gebuikte aanhangwagens bieden we plateauwagens, gesloten aanhangers of autoambulances. Plateauwagens zijn aanhangers voor alledaags gebruik. Dankzij neerklapbare zijwanden en wielen onder de laadvloer is laden en lossen erg eenvoudig bij een plateauwagen. Bij een gesloten aanhanger is de inhoud van het transport goed beschermd tegen weersomstandheden en wind. Met een gebruikte autoambulance vervoert u auto’s op een veilige manier. 

Ook tweedehands koelwagens, schamelwagens en machinetransporters zijn regelmatig beschikbaar in ons actuele gebruikte aanbod. 
 

Contact voor maatwerk oplossingen

Heeft u een speciaal verzoek of bent u op zoek naar een gebruikte aanhanger met specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op. We verzorgen tevens reparaties en onderhoud en maken maatwerkoplossingen.* Diverse soorten aanhangers direct uit voorraad leverbaar
* Maatwerk oplossingen voor iedere branche
* Uitstekende service en de beste prijs
* Ruime openingstijden en goed bereikbaar