Aanhangers direct
op voorraad
Open op afspraak
Tel: 0622198600
Wij maken voor u
de beste prijs
Maatwerk
oplossingen

Nieuwe aanhangwagens

Sirius G305
Sirius G305
op aanvraag
Hulco Terrax 2
Hulco Terrax 2
op aanvraag
IFor Williams trailer BV 126 G
IFor Williams trailer BV 126 G
op aanvraag
Hulco  Terrax 3
Hulco Terrax 3
op aanvraag
Henra  GB 27 Gesloten aanhangwagen
Henra GB 27 Gesloten aanhangwagen
op aanvraag

nieuwe aanhangwagensNieuwe aanhangwagen

Aanhangwagens zijn er in allerlei soorten en maten en je hebt aanhangers in een open of gesloten model. Voor alles wat je wilt vervoeren, is er een passende aanhangwagen te vinden. En dat allemaal in diverse uitvoeringen, gewichtscategorieën en afmetingen. Open enkelas en tandemas bakwagens worden veel gebruikt voor het vervoeren van spullen die niet zo kwetsbaar zijn. Ook bij verhuizingen of het vervoeren van tuinmaterialen zijn dit type aanhangers erg handig.
Voor het vervoeren van auto's of motoren gebruik je een autoambulance of een motortrailer. Dan heb je voor machines nog een machinetransporter, kortom je leest het al: eigenlijk teveel om op te noemen. Een goed advies en specialistische kennis is daarom goud waard!

Ook voor het uitoefenen van je hobby's kan een aanhanger noodzakelijk zijn. Bij ons in Hedel tussen de rivieren zijn er veel mensen die een boot hebben en wij helpen ze graag aan een boottrailer. De verkoop van veetrailers en paardenwagens komt ook vaak voor. Je kunt je voorstellen dat hierbij weer andere zaken belangrijk zijn en bij Van Schijndel Aanhangwagens weten wij precies welke dat zijn!

Maatwerk aanhangwagens
Van Schijndel Aanhangwagens blinkt uit in een passend advies en dat betekent dat wij ook maatwerk voor je kunnen leveren. Dat geldt natuurlijk voor nieuwe aanhangwagens maar ook gebruikte aanhangwagens kunnen wij geheel naar wens aanpassen.* Diverse soorten aanhangers direct uit voorraad leverbaar
* Maatwerk oplossingen voor iedere branche
* Uitstekende service en de beste prijs
* Ruime openingstijden en goed bereikbaar