Aanhanger in Rosmalen kopen of huren?

Een aanhanger kopen of huren in de regio Rosmalen? Dan moet u bij Van Schijndel Aanhangwagens zijn. Wij zijn namelijk dé specialist van Rosmalen en omgeving als het gaat om aanhangwagens en meer. Wij verkopen dagelijks namelijk vele aanhangers van goede kwaliteit en zeer nette prijzen. Indien wenselijk kunt u ook op afspraak naar ons komen. Hier vindt u aanhangers van verschillende merken, zowel nieuw als gebruikt.


Gebruikte aanhangwagens kopen in Rosmalen

Als u naar een gebruikte aanhangwagen in Rosmalen zoekt, dan bent u ook welkom bij Van Schijndel Aanhangwagens. Onze aanhangwagens zijn rijklaar. Bij ons kunt u voor de volgende aanhangwagens terecht: Komt u ze zelf zien? Bel: 0622198600 om een afspraak te maken.


Aanhanger huren in Rosmalen

Snel en voordelig een aanhanger huren in de buurt van Rosmalen kunt u doen bij Van Schijndel Aanhangwagens. Zeker wanneer u af en toe een aanhanger nodig heeft is het zonde deze aan te schaffen. Onze aanhangwagens zijn vanaf €20,- per dag te huur.


Over Van Schijndel Aanhangwagens

Van Schijndel Aanhangwagens is gevestigd in Hedel. Bij ons bent u bij het juiste adres voor gebruikte aanhangwagens, nieuwe aanhangwagens of om een aanhanger te huren. Wij hebben scherpe prijzen en een ruim aanbod in aanhangers. Bent u van plan om vanuit Rosmalen bij ons langs te komen? Wij zijn alleen geopend op afspraak. Neem vooraf contact met ons op.